X
Kullanıcı Girişi
Giriş yapmak için lütfen aşağıdaki formu kullanınız.
MENÜ

ALMANLAR, GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASI İÇİN

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TTGA) ile SunExpress, Almanya'nın önde gelen turizm acentelerini 16-19 Temmuz tarihlerinde İzmir ve Kuşadası'nda ağırladı. Program kapsamında Türkiye'nin güvenli tatil seçenekleri ve alman tüm önlemlerin Alman temsilcilere tanıtımı gerçekleştirildi. Pandemi sonrası Almanya'dan gelen ilk turizm inceleme grubu niteliği taşıyan Heyet, İzmir Ticaret Odası evsahipliğinde düzenlenen toplantı ile İzmirli turizm meslek örgütleri ile bir araya geldi.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin Güler, Sunexpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, Sunexpress Satış ve Pazarlama Direktörü Michael Schoeberi Sunxepress Türkiye Direktörü Ece Şenev'in katıldığı toplantıya, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Kızılgüneşler evsahipliği yaptı. Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Özkardeş, İZTO Yönetim Kurulu Danışmanı Mine Güneş Kaya, ETİK Başkanı Mehmet İşler, İZRO Başkanı Macit Şaşzade, TURSAB Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Gencer'in iştirak ettiği toplantıda, turizm sektörüyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Yaptığı açılış konuşmasında, küresel çapta yaşanan ve hiç kimsenin daha önce bir benzerini yaşamadığı bu pandemi döneminde zorlu günler yaşandığını vurgulayan İZTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Kızılgüneşler, "Turizmin ve seyahat endüstrisinin küresel olarak durmuş olması bütün paydaşlarımızı derinden etkiledi, ancak bütün dünya için toplanmaya başlama zamanına gelindi. Bu zorlu günleri geride bırakmak ve bizler için hem kültürel hem de ticari bağlarımızın güçlü olduğu Almanya ile turizm akışını yeniden başlatmak son derece önemli" dedi. Kızılgüneşler, "Kentimizi ziyaret eden turistlerin içerisinde Alman dostlarımız yıllardır birinci sırada yer alıyor. Bu noktada, öncelikle Sun Express'e İzmir'den gerçekleştirdiği direkt uçuşlar için teşekkür etmek istiyorum. Zira bu uçuşların ziyaretçi sayısına direkt bir etkisi olduğunu biliyoruz. Biz Oda olarak, bir destinasyonun tanınması için yerinde tecrübe edilmesinin önemini biliyoruz. Bu sebeple de tanıtım gezilerini (FAM trip) her zaman destekliyoruz" dedi.

 



Haber Listesi
E-posta listemize kaydolmak için lütfen e-posta adresinizi kaydediniz.
Bizi Takip Edin!
x
Etik.org.tr 'yi kullanarak çerez kullanımını kabul ediyorsunuz. Detaylı bilgi Çerez Politikamız’da. daha_fazla. Anladım