X
Kullanıcı Girişi
Giriş yapmak için lütfen aşağıdaki formu kullanınız.
MENÜ
Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, terör saldırılarının bir hedefinin de turizm olduğunu söyledi.

Egeli turizmciler, İstanbul Ortaköy’de meydana gelen, 39 kişinin yaşamını yitirdiği 65 kişinin de yaralandığı silahlı terör saldırısını lanetledi. Turistik eğlence mekanında gerçekleşen terör saldırısının toplumsal barışın yanı sıra doğrudan turizmi hedef aldığını söyleyen TÜROFED Başkan Yardımcısı ve ETİK Başkanı Mehmet İşler, "Terör saldırıları asla amacına ulaşamayacak, birlik ve beraberliğimizi bozamayacak" dedi.

Ortaköy'deki saldırıda hayatını kaybedenler arasında Türkler’in yanı sıra başka ülke vatandaşlarının da bulunduğunu hatırlatan Mehmet İşler, "İstanbulda ünlü bir eğlence merkezine, turistik bir mekana düzenlenen bu terör saldırısını lanetliyoruz. Olayda can verenlerden 25’i yabancı uyruklu, yani misafirimiz. Toplumsal barışın yanı sıra doğrudan turizmi hedef alan bu terör saldırısını lanetliyoruz.

En temel insan hakkı olan yaşama hakkını elinden alan terörün amacı ekonomik, siyasal, sosyal, kültürel ve toplumsal yapıyı sarsmak. Bir kez daha söyleyelim; terör saldırıları asla amacına ulaşamayacak, birlik ve beraberliğimizi bozamayacak. Terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz" diye konuştu. 

 



Haber Listesi
E-posta listemize kaydolmak için lütfen e-posta adresinizi kaydediniz.
Bizi Takip Edin!
x
Etik.org.tr 'yi kullanarak çerez kullanımını kabul ediyorsunuz. Detaylı bilgi Çerez Politikamız’da. daha_fazla. Anladım